Atte Lahti

Atte Lahti« Palaa toimipisteen tietoihin

Konttorinjohtaja, Laillistettu kiinteistönvälittäjä, Kaupanvahvistaja

Rehellinen, Energinen, Sympaattinen

 Hakeuduin alalle, koska huomasin, että kiinteistönvälittäjiä löytyy kyllä jonoksi asti, mutta kun aletaan puhumaan todellisista tekijöistä, niin jonosta saadaan enää vain haaveilla.

 Arvomaailmani perustuu urheilun kautta oppimiini perusarvoihin: ennakkoluulottomuuteen, periksiantamattomuuteen sekä yhteistyöhön. Lisäksi kunnioitan vahvasti rehtiä kilpailua, työnteon merkitystä ja sitoutumista.

  Uskon, että ikä on vain numero. Iän tuomaa kokemusta minulta ei löydy, mutta sitäkin enemmän minulla on motivaatiota oppia ja tarjota asiakkaille mahdollisimman hyviä ratkaisuja. Siihen lisätään vielä rautainen kyky viedä asioita maaliin, nykyaikainen markkinointi ja kattavat kontaktit, niin pystyn tarjoamaan sinun näkökulmastasi katsottuna helpon ja luotettavan palvelukokonaisuuden sinun tarpeillesi.

 Mikäli et saa minua kiinni, niin olen pelaamassa salibandya (älä murehdi, soitan sinulle takaisin). Liikunta pitää mielen virkeänä ja fyysisen suorituskykyni tapissa, jotta voin palvella asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla. 

 ”Ainoa keino, jolla unelmat toteutuvat, on tarvittava määrä työntekoa” -Atte Lahti.

Toimipiste
Puhelinnumero